7 motive pentru care azi trebuie să-ți deschizi online un cont George de la BCR

1. George este platforma digitală de la BCR. Este intuitivă, smart și personalizabilă. George nu este doar un serviciu de internet & mobile banking, ci un mod complet de a face banking, o experiență digitală. De la primul login până la cea mai importantă tranzacție, simți că George îți simplifică viața și face banking-ul în sfârșit cool.

2. Platforma digitală George te ajută să înțelegi cum îți utilizezi finanțele proprii, te ajută să-ți administrezi bugetul mai eficient și să economisești mai mult.

3. ZERO comision de administrare. ZERO comision la retrageri de la orice ATM din lume sau transferuri în lei către orice bancă din România. ZERO comision pentru emiterea și administrarea a 2 carduri suplimentare.

4. Vei face transfer instant de bani în contul George, cu un alt card, de la altă bancă. Simplu, 100% online, 100% inteligent.

5. Mai multe conturi la mai multe bănci? Nicio problemă. George este prieten cu orice bancă. Multibanking – poți să vezi totul rapid, într-un singur loc: George app.

6. Vei primi bani înapoi la cumpărături. Activezi George Moneyback din Profil, plătești cu cardul la partenerii BCR și primești înapoi în cont suma echivalentă reducerii.

7. Contul George poate fi personalizat adăugând componentele preferate precum: cardul gold sau platinum, asigurări de călătorie, s.a.

Criterii minime de eligibilitate: • Ești o persoană de cetățenie română care a împlinit vârsta de 18 ani • Ai adresa de domiciliu/reședință pe teritoriul României • Ai un număr de telefon valid de România • Adresa de email validă • Carte de identitate românească.

> Solicită aici cardul tău de debit și platforma digitală George!

Lasă un comentariu