Despre noi

Te salut. Sunt Alexandru Neagu, fondator și director general ADN Finanz. 

Îmi face plăcere să îți prezint proiectul nostru.

Începând din 2004 mi-am construit o carieră în vânzări, în domenii ca banking (Citi Bank), telecom (Orange, Vodafone) și auto (Apan Cars).
Am pornit proiectul ADN Finanz în 2012, la 28 de ani, mai întâi ca broker autorizat pentru o bancă. Apoi am trecut de la soloprenoriat (PFA) la un SRL cu o echipă din ce în ce mai mare, diversificând activitatea și adăugând în timp noi servicii financiare. 
În prezent ADN Finanz oferă consultanță în achiziții auto și imobiliare, finanțări prin leasing și credit, investiții și asigurări.
Adaptabilitatea a fost, cred, elementul cheie care a contribuit la succesul ADN Finanz. Dar un singur lucru a rămas constant de-a lungul anilor. Angajamentul de a fi etici în relația cu clientul nostru.
SUNTEM ONORAȚI SĂ ÎI AVEM PARTENERI

Sper să nu par infatuat, dar dacă noi nu găsim o anumită soluție financiară pentru un client, cel mai probabil aceasta nu există. Da, atât de mult am încredere în echipa ADN Finanz.

Respectăm regulile specifice perioadei, dar ne-ar plăcea să ne cunoaștem. Suntem de modă veche. Ne place să ne privim în ochi clienții.

Servicii ADN Finanz

01.

Consultanță în achiziții auto

02.

Consultanță în imobiliare

03.

Leasing auto

04.

Credit de nevoi personale

01.5

Investiții în acțiuni

06.

Investiții în produse de lux

07.

Asigurări Casco

08.

Asigurări business

Deschide acum o franciză ADN Finanz în orașul tău! Oferi clienților serviciile noastre financiare și obții câștiguri substanțiale.

X