ADN Finanz îți prezintă

Cele mai bune oferte de leasing auto

Avem parteneriat cu cele mai importante instituții financiare din țară. Spune-ne ce mașină dorești și noi îți transmitem cele mai bune trei oferte de pe piață.

Calcul rate leasing

Vă prezentăm un calcul al ratelor și al avansului, în funcție de avans și prețul mașinii pe care doriți să o achiziționați în leasing.

Preț auto (inclusiv TVA):
Perioadă:
Show more results

*Calculul ratelor s-a făcut cu avans 15%, include costul estimativ al asigurării Casco (utilizare auto normală) și ia în calcul o valoare reziduală minimă, adică 1%. Valoarea exactă a ratelor din contractul de leasing poate fi ușor diferită, în funcție de oferta propusă fiecărui client de către firma de leasing. 

Pentru alte variante de calcul vă invităm să ne contactați. Oferta este orientativă, varianta finală fiind disponibilă în urma analizei.

În parteneriat cu:

Întrebări frecvente

despre leasing

15%. Dar în funcție de profilul firmei valoarea avansului solicitat poate fi mai mare.

Da, vechime minimă: 1 zi. În acest caz avansul minim acceptat este 30%.

Între 12 și 60 de rate lunare. În anumite situații se pot semna contracte de leasing cu rate sezoniere.

Da. Atât noi, cât și rulate. Dar există următoarele condiții: 1) La finalul contractului de leasing vechimea maximă a autoturismului este 10 ani. 2) Autoturismul îl cumpărați de la firma noastră sau de la un dealer auto agreat.

Cerere, CUI, act constitutiv, carte de identitate administrator, ultimele două bilanțuri, ultimele două balanțe. În anumite situații se pot solicita și alte documente justificative.

TestimonialE

Ce spun clienții noștri

“Domnii de la ADN Finanz mi-au căutat finanțare de la băncile cu care lucrează și mi-au găsit cea mai bună ofertă.”

Adrian Popa

“Am avut dubii că aș putea obține un leasing pe firmă nou înființată. ADN Finanz mi-a oferit așa ceva. Și neașteptat de avantajos.”

Ionuț Mândru

Deschide acum o franciză ADN Finanz în orașul tău! Oferi clienților serviciile noastre financiare și obții câștiguri substanțiale.

X