10 motive pentru care ți-ai dori o franciză ADN FINANZ

Dacă ai ajuns aici, cel mai probabil îți dorești să ai un business în domeniul serviciilor financiare. Mai mult, poate însemna că ideea de franciză îți surâde iar o franciză ADN Finanz poate fi alegerea potrivită pentru tine.

Franciza ADN Finanz este un program creat după o experiență de 10 ani în domeniu astfel, poți fi sigur că business-ul are un model validat.

Avem (cel putin) 10 motive pentru care ți-ai putea dori o franciză ADN Finanz și credem că sunt suficiente pentru a veni în familia noastră.

1. Îți explicăm în amănunt

Începând cu prima discuție și până la începerea efectivă a activității, vei avea la dispoziție informații complete pentru a putea lua o decizie avizată cu privire la colaborarea cu noi. De exemplu: De ce percepem o taxă de franciză? Din același motiv o universitate de prestigiu are taxe de studii. Pentru că performanța nu se poate susține fără cost. Concret, încasarea taxei de franciză ne permite să investim în pregătirea francizelor (cursuri, teste, acreditări) dar și pentru a acoperi costurile operaționale ca: CRM, mail profesional, GDPR, sisteme de siguranță.

2. Vei primi suport de la o echipă de profesioniști

Sigur, orice început este greu însă noi ne-am propus să-l facem mai simplu. De aceea am pus la punct un sistem bazat pe experiența colegilor noștri dar și pe multă tehnologie. Vei avea acces la cei mai buni specialiști din sistem, o adevărată bibliotecă de cunoștințe și training pentru toate aptitudinile practice care îți vor fi necesare.
Pe parcursul fiecărui pas din activitatea ta vei avea echipe care să te asiste in procesele operationale iar pentru a completa acest suport, am pregatit si instrumente informatice profesionale care sa te ajute.

3. Vei oferi o multitudine de servicii clienților tăi

Ca franciză în sistemul ADN Finanz vei putea oferi clienților tăi, fie ei persoane fizice sau juridice: credite de nevoi personale, credite imobiliare, credite auto, credite de investiții și leasing auto. Vei avea la dispoziție proceduri și mijloace de lucru moderne prin care să prezinți clienților produsele, calculatoare avansate de rate și fișe de prezentare a produselor pentru a înțelege mai bine serviciile financiare pe care le oferi.

4. Cei mai buni parteneri de business

Franciza ADN Finanz îți asigură accesul la produse bancare și nebancare de calitate, de la parteneri de top și pe care le vei putea vinde clienților fără a te lovi de obiecții legate de încredere.

Încă de la înfințare, în 2012, ADN Finanz a dezvoltat un sistem foarte solid de parteneriate cu instituții financiare bancare și nebancare pentru a putea oferi clienților noștri un portofoliu vast de produse.

5. Realizăm un plan și îl urmărim împreună

Orice business bun are la bază un plan bun. Astfel, împreună cu echipa ADN Finanz vei dezvolta un plan de afaceri general, care va avea la baza principii sănătoase de business pentru ca mai apoi să îl putem implementa și urmări împreună. Predictibilitatea este un atu foarte important în business iar planul de afaceri este primul element care oferă predictibilitate.

6. Împreună la bine și la greu

Momentele cele mai grele sunt cele stresante, adică momentele când primim refuzuri. Echipa ADN Finanz va fi alături de tine și te va ajuta să pui la punct un plan de acțiune coerent și stabil. Vei avea la dispoziție training de la o echipă alcătuită din profesioniști, care desfășoară sau au desfășurat aceeași activitate ca și tine, iar în acest fel achiziția de noi clienți va fi mai simplă și mai plăcută.

7. Poți câștiga peste medie

Nu vrem să îți setăm așteptări nerealiste, dar nici să minimizăm potențialul acestui parteneriat. Există persoane care lucrează în domeniu și câștigă constant peste 7000 Euro pe lună. Dar acest lucru este posibil după luni de muncă și cu o atitudine potrivită, cu autodisciplină și suportul colegilor din sistem.

Totuși, ca să concluzionăm, media câștigurilor înregistrate de francizele ADN Finanz este de aproximativ 2000 Euro/lună.

8. Ai abilitățile necesare pentru a fi un învingător

Se spune că poveștile de succes sunt scrise de învingători. Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că poți fi unul dintre ei. Așa că, dacă te-ai înarmat cu răbdare, atitudine proactivă, atenție la detalii și dorința de a face bani, vei fi cu siguranță un top-performer în echipa de francize ADN Finanz.

9. Vei beneficia de training permanent

Avem un program de training permanent pus la punct pentru francizele din sistemul ADN Finanz. Astfel, vei putea beneficia de cursuri de leadership, vânzări și dezvoltare personală pentru ca tu și echipa ta să puteți crește.

Credem că este important ca pe parcursul vieții, învățarea și perfecționarea să continue astfel ca am pregatit programe de training facilitate de specialiști recunoscuți la nivel național care să te ajute în parcursul tău.

10. Transparență

Franciza ADN Finanz este un business construit pe principiul transparenței iar costurile pentru a avea o astfel de franciză nu fac excepție.

Poți alege între:

  • taxă lunară de franciză – 350 Euro
  • taxă anuală de franciză – 2100 Euro (reducere 50% față de franciza cu plată lunară)
  • taxă pentru franciză în exclusivitate – 3950 Euro.

Acum că știi cel puțin 10 motive pentru care ti-ai dori sa ai o franciză ADN Finanz, nu ezita să ne contactezi.

Scrie-ne pe pagina de contact despre intenția ta de a începe colaborarea.

Lasă un comentariu