De ce să investești în imobiliare?

Aducem în discuție o serie de motive pentru care persoane din toate categoriile sociale aleg să investească în imobiliare:

  1. Potențialul de a obține randamente ridicate: proprietățile imobiliare pot oferi randamente mai mari decât alte investiții, cum ar fi acțiunile sau obligațiunile, în funcție de piață și de zona geografică în care se află proprietatea. În plus, proprietatea imobiliară poate fi o sursă de venit pasiv prin închirierea către chiriași.
  2. Protecția împotriva inflației: proprietățile imobiliare pot fi o modalitate de a proteja împotriva inflației, deoarece chiriașii plătesc în general chirii mai mari în condițiile unei inflații mai mari. În plus, prețurile proprietăților imobiliare pot crește odată cu inflația, oferind un potențial de creștere a valorii investiției.
  3. Diversificarea portofoliului: investiția în proprietăți imobiliare poate fi o modalitate de a diversifica un portofoliu de investiții, reducând astfel riscul de pierdere a investițiilor în cazul în care o anumită clasă de active se comportă mai rău.
  4. Avantajele fiscale: există anumite avantaje fiscale pentru investițiile imobiliare, cum ar fi deducerea cheltuielilor cu dobânzile și amortizarea proprietății în timp.

Investește în imobiliare începând de la 1000 Euro

Lasă un comentariu

× Hai să discutăm pe WhatsApp!