ADN Premium Card

Beneficii premium pentru tine, clientul nostru special

Vrem ca tu, clientul nostru, să te simți special, motiv pentru care rămânem la dispoziția ta și după livrare, oferindu-ți un pachet de servicii suplimentare care să completeze achiziția auto.

Beneficiile posesorului
ADN Premium Card

01.

Livrarea mașinii pe care nu o vei uita vreodată

Mașina pe care o cumperi prin ADN Finanz este un cadou? Noi ne asigurăm că va fi un eveniment memorabil.

Alegem împreună o locație specială (în fața unui restaurant de top, pe o pârtie, sau, de ce nu, în fața casei iubitei), flori (poate și o fundă sau chiar un „Vrei să fii…?”), baloare, invitați surpriză (prietenii tăi, sau poate vrei să cânte Andra), și chiar transport cu elicopterul (pentru că livrarea poate fi și pe Transfăgărășan).

Și acum recitește ce scriam mai sus. Exact. Livrarea mașinii pe care nu o vei uita vreodată.

02.

Transport la service sau vulcanizare

Dacă service-ul autorizat al noii tale mașini nu este în localitatea ta, deplasarea pentru revizie este o bătaie de cap care durează aproape o zi întreagă. Drumul până la service poate dura o oră de exemplu, și în plus vei sta în sala de așteptare a clienților cel puțin două ore, cât se face revizia.

Prin ADN Premium Card totul e mult mai simplu. Lași cheile, mașina este urcată pe platformă și transportată cu asigurare de către șoferi profesioniști și serioși. 

Apoi, după efectuarea lucrărilor, mașina este adusă înapoi la tine.

03.

Detaling. Pentru că vrei să rămână ca nouă

Din cauza că la majoritatea spălătoriilor se folosesc textile sau substanțe abrazive, dar și din cauza prafului, există riscul ca la câteva luni după achiziția unei mașini noi, să fie vizibile pe caroserie ceea ce popular se numește „pânză de păianjăn”.

În sine, acestea sunt niște zgârieturi care pot fi prevenite cu un tratament ceramic care protejează caroseria. Apoi se recomandă întreținerea anuală a tratamentului prin aplicarea unei cantități mai mici de substanță.

Efectul este vizibil cu ușurință. Mașina ta va arăta mai mult timp ca nouă.

04.

Găzduire + înlocuire jante și anvelope

Beneficiezi de două ori pe an de înlocuirea anvelopelor de vară cu cele de iarnă și reciproc, indiferent dacă schimbi cu tot cu jantă sau doar anvelopa.

05.

Reduceri la următoarele achiziții

Pentru că ai încredere în noi și alegi serviciile noastre, te răsplătim cu reduceri între 1 și 30% din prețul altor servicii de care încă nu ai beneficiat.

06.

Program de recomandare a clienților

De obicei clienții noștri ne recomandă altor persoane, iar noi returnăm favoarea și oferim 1% comision pentru orice nou client prin recomandare.

Poți beneficia de ADN Premium Card
cu un abonament anual de 499 Euro

Alte servicii ADN Finanz

01.

Investiții în acțiuni

02.

Achiziții imobiliare