Leasing auto pentru firme nou înființate

Ai avut o idee de afaceri, ai trecut prin toate procedurile necesare pentru a-ți înființa o firmă, iar acum ai certificatul de înregistrare a companiei. Știi deja că nevoia de mobilitate a companiei pe care dorești să o dezvolți există, dar nu achiți integral mașina pe care intenționezi să o achiziționezi pe firmă și în plus băncile și instituțiile financiare nici nu vor să audă să îți acorde un împrumut pentru că ai o firmă nou înființată.

Soluția

ADN Finanz, broker autorizat de credite, prin parteneriatul cu BT Leasing, te poate ajuta să ai mașina dorită în până la 60 de rate. Echipa ADN Finanz îți va recomanda o mașină nouă sau rulată de la dealerii auto parteneri și se va ocupa de toate formalitățile pentru obținerea leasing-ului. În plus, putem finanța o mașină pentru care aveți deja o ofertă (deci nu o achiziționezi prin noi).

Finanțare auto în 3 pași pentru firma ta.

1. Vom avea o discuție deschisă și echipa ADN Finanz te va sfătui în alegerea modelului de mașină potrivit pentru tine sau afacerea ta.
2. Tu și consultantul nostru veți completa un formular (cerere), iar timpul de așteptare pentru aprobare este de obicei de 24-48 de ore.
3. După aprobare semnezi contractul de leasing și procesul de achiziție este finalizat, așa că poți aștepta livrarea mașinii.

Exemple calcul rată.

✔️ Preț auto: 19.800 Euro, TVA inclus (auto 0 km sau rulat, vechime maximă: 2017)
=> avans 30% + 60 rate x 268 Euro / lună.

Asigurarea Casco o veți alege din cinci-șase oferte de la diverși asigurători. Estimare valoarea în cazul de mai sus: 75-85 Euro / lună.

✔️ Preț auto: 10.000 Euro, TVA inclus (auto 0 km sau rulat, vechime maximă: 2017)
=> avans 30% + 60 rate x 139 Euro / lună.

Asigurarea Casco o veți alege din cinci-șase oferte de la diverși asigurători. Estimare valoare în cazul de mai sus: 37-42 Euro / lună.


Dorești mai multe informații? Apelează 0772 151 272 – Alexandru Neagu, manager vânzări

sursă foto: clothes-make-the-man.com

4 comentarii

    • Buna ziua. Pentru a obtine leasing auto pentru firma nou infiintata este necesar sa achizitionati de la un parc auto sau dealer autorizat o masina de cel mult 5 ani vechime. Detalii suplimentare la tel. 0772.151.272 / Alexandru Neagu

  1. Buna ziua!
    Staicu George este numele meu, unic asociat și administrator Easy transport start SRL , doresc sa achiziționez o mașina marca Mercedes Sprinter 316 , din 2018 , 325000 km , societate nou înființata, fără cifra de afaceri , mulțumesc

Lasă un comentariu