Franciza

Portofoliul de servicii ADN Finanz înglobează consultanță în achiziții auto și imobiliare, dar și intermedieri de finanțări prin credit sau leasing, asigurări și investiții. Acum poți începe un business, oferind clienților tăi aceste servicii. Efectiv vei direcționa clienții către specialiștii financiari ADN Finanz sau către instituțiile financiare. Dar pentru că activitatea de prospectare și mai ales identificarea de clienți noi reprezintă o mare provocare în vânzări, noi am ales să te remunerăm corespunzător.

Partenerul nostru-țintă: Persoană cu spirit întreprinzător, care a mai lucrat în vânzări sau în domeniul bancar, cu bune abilități de comunicare și capacitate de automotivare.

Locații vizate: București și municipiile reședință de județ.

Avantaje:

– Vei dezvolta propria afacere în domeniul financiar, bazată pe cel puțin 15 ani de activitate pe care echipa noastră îi are în vânzări și servicii financiare, dar vei avea și suportul altor parteneri, francizele din sistem, care vor împărtăși cu plăcere din experiență, așa cum viitorii colegi se așteaptă și tu să îi ajuți.

– Îți oferim acces la un program educațional permanent: training de vânzări, cursuri de produs și de dezvoltare personală fără clișee;

– Vom lucra împreună la un plan de afaceri, pe care îl vom monitoriza permanent, în așa fel încât să ajungi să-ți îndeplinești obiectivele.

Abilități necesare din partea francizatului:

– atitudine proactivă;

– dedicare 100%;

– dorința de a învăța și de a crește;

– valori morale înalte;

– dorința de schimbare și îmbunătățire;

– setarea de așteptări înalte, dar realiste;

– răbdare;

– atenție la detalii;

– dorința de a câștiga bani. Serios. E foarte important.

– capacitatea de a stabili cu ușurință și plăcere conexiuni cu alte persoane (networking);

– plăcerea de a trăi succesul în acest domeniu.

Cât costă franciza ADN Finanz:

Există 4 tipuri de franciză: Premium, Pro, Gold și Silver. Pornind de la Silver spre Premium, fiecare tip de franciză oferă acces la din în ce în ce mai multe servicii ADN Finanz, iar la Premium vei avea exclusivitate pe județ/sector. Variantele de franciză implică și taxe diferite pentru începerea colaborării, începând cu 2000 Euro și ajungând la 5000 Euro, termenele și modalitatea de plată fiind negociabile.

La taxa de intrare în franciză se adaugă următoarele costuri:

  • înființarea firmei (200 Lei)
  • serviciile lunare de contabilitate (150-250 Lei)
  • taxa lunară de marketing – reclame în social media, tipar reviste – în funcție de planul pe care îl vom dezvolta împreună. 

Poți începe din confortul casei cu un birou virtual, din fața agendei și a laptop-ului. 

Interesat? Completează formularul de contact de pe această pagină și ne auzim curând la un apel, în care vom stabi mai multe detalii.

Formular solicitare franciză

Te rugăm să ne scrii în formularul de contact de ce vrei să începi o colaborare sub formă de franciză cu ADN FINANZ. Nu există răspuns corect, așa că te rugăm: fii total sincer!

Alege franciza ADN FINANZ dacă:

✅ vrei o afacere în domeniul financiar, ghidat de o echipă care deja a testat ideea
✅ vrei câștiguri peste media din domeniu
✅ vrei acces la parteneriate cu cele mai importante instituții financiare
✅ vrei suport tehnic și de specialitate
✅ vrei să lucrăm împreună în baza unui plan bine pus la punct

Întrebări frecvente

Franciza ADN Finanz

Nu vrem să îți setăm așteptări nerealiste, dar nici să minimizăm potențialul acestui parteneriat. Există persoane care lucrează în domeniu și câștigă constant peste 7.000 Euro pe lună. Da, dar acest lucru este posibil după luni de muncă și cu o atitudine potrivită, cu autodisciplină și suportul colegilor din sistem.

Nu. Parteneriatul de tip franciză între firma noastră și tine se va materializa printr-un contract semnat între două societăți.

Încasarea taxei percepute la începerea colaborării ne permite să investim în pregătirea inițială a noilor francize (cursuri, teste, acreditări) dar și pentru a acoperi costurile unor conturi noi (CRM, mail profesional, GDPR, sisteme de siguranță). Totuși, în baza unor criterii interne de selecție, permitem plata eșalonată a acestei sume. Vom stabili detaliile într-o discuție mai aprofundată.